EMlab
Be Bold. Start Moving.

Herken jij deze uitspraken?

"Ik wil weer plezier hebben in mijn werk; ik wil weten wat ik nou echt wil; Ik kan lastig samenwerken en daar loop ik vaak tegenaan; Ik wil meer zelfvertrouwen; ik wil mezelf leren uitspreken, mezelf laten zien; ik wil mijn grenzen leren kennen en deze durven/kunnen benoemen; iets houdt mij tegen om mijn doelen na te streven, maar ik weet niet precies wat; ik wil mijn overtuigingen ontdekken en waar nodig omvormen; ik wil om kunnen gaan met feedback, kritiek, of afwijzing; ik wil conflicten aan durven gaan; ik wil een nieuwe weg inslaan."

Is dit wat voor mij?

Hoe weet je nou of dit echt iets voor jou is? We hebben hiernaast uitspraken gemaakt die wij vaak tegenkomen. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op en ervaar het zelf. Twijfel je nog? Voel je vrij om jouw vraag met ons te delen en te bespreken.

Wat we doen

Onderstaand geven we je graag wat extra informatie over onze diensten, met daarbij algemene gegevens. Mocht het zijn dat je ondanks de onderstaande informatie nog vragen hebt over onze diensten, neem dan contact met ons op. 


Communicatie

Aan de hand van persoonlijke- en/of organisatiedoelen maken we een workshop op maat. Als er geen workshop op maat noodzakelijk is, kan een van de onderstaande opties worden gekozen. Er volgt altijd eerst een persoonlijk intakegesprek bij de aanvraag van de workshop.

Algemene informatie

Voor het boeken van een workshop, plannen we eerst een persoonlijk intakegesprek in met de organisator, zodat we de doelen en verwachtingen samen helder hebben. Dit intakegesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. Aan de hand van het plan van aanpak gaan we aan de slag. Heb je interesse in een communicatietraining? Wil je meer weten en een prijsindicatie? Vraag via ons online formulier een informatiefolder aan.

Coaching

Ieder mens is uniek, dus iedere aanpak is ook op maat gemaakt. Aan de hand van het intakegesprek creëren we een stappenplan om aan persoonlijke doelen te werken.

Algemene informatie

Voor elke sessie geldt een gratis eerste intakegesprek van 20/30 minuten. 1 sessie bestaat uit 1 uur en deze plannen we flexibel en in overleg in. De investering bedraagt € 65,00 per uur (ex btw). Individuele coachingstrajecten zijn te boeken vanaf minimaal 5 sessies. (Specifieke coachingstrajecten zijn ook voor langere perioden te boeken, bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden. (Vraag naar de mogelijkheden en eventueel vanuit het PGB). Vanaf de zomer 2020 zullen wij ook vergoed worden vanuit diverse aanvullende verzekeringen.

Sport

Plezier, een ongedwongen sfeer en vrijheid staan in onze groepslessen centraal. Een fijne manier om samen sterker, veerkrachtiger en energieker te worden. De sport- en bewegingstrainingen zijn gebaseerd op dans, (klassiek) ballet, conditie en kracht en zijn altijd op muziek.

Algemene informatie

Ons rooster kun je vinden via de bovenstaande button. Bij ons kun je losse lessen boeken en bijvoorbeeld een strippenkaart van 10 lessen aanschaffen voor € 65,00. Daarnaast hebben we twee lidmaatschappen, namelijk een wekelijks en een onbeperkt lidmaatschap. Zo heb je de vrijheid om lessen te boeken wanneer je wilt en ook de mogelijkheid om voor slechts 1 les in de week te betalen. Je eerste twee lessen zijn kosteloos, zodat je kunt onderzoeken of het EMlab bij jou past. Dus, wat houdt je nu nog tegen om in actie te komen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map