EMLAB > centrum voor beweging >  
 
  • IMG_5062
  • IMG_41C24D9A07F3-1
  • IMG_51495364897A-1
  • WhatsApp Image 2021-10-04 at 13.31.39


Welkom

Mensen bewegen. Dat is onze missie. Dit doen we met sport en bewegingslessen en ook door het inzetten van (individuele) coachingstrajecten. Daarnaast hebben we regelmatig events op gebied van gezondheid, lifestyle en vitaliteit.events


events

Kom in beweging tijdens een van onze events. We hebben klankschaalsessies en bijvoorbeeld familieopstellingen. Alles om jou te helpen om gezond, energiek en vitaal door het leven te gaan. Ontdek wat jou in beweging brengt en boek direct je tickets.sport


sportles

Word lid van het team en kom in beweging. We geven in het EMLAB kracht- en conditietraining en dat doen we in de vorm van groepslessen. Ontdek ons rooster en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.


coaching


coaching
ISA power

Ben je op zoek naar rust, vrijheid en creativiteit? Vraag direct een intakegesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Voor specifieke coaching rondom eetproblematiek verwijzen we je graag door naar ISA Power.

support

support


Van Heemstraweg 38
6654 KE AFFERDEN (GLD)
Evita@emlab.nl
06-51324092

Voor vragen over het rooster, boekingen, sportlessen, tickets en administratie. 

Het EMLAB ligt gelegen aan de Van Heemstraweg, tegenover de Tabaksplant. Bij het EMLAB is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast zijn we via het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Bushalte Klapstraat bevindt zich direct tegenover onze locatie.

partner van ISA Power

ISA Power


Wij zijn partner van ISA Power. Een professionele organisatie, voor hulp bij eetproblematiek. Klik op de button voor meer informatie en het maken van een afspraak.

boeken

Boek direct je tickets voor de nieuwste events.

tickets

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door op de button te klikken.

subscribe
E-mailen
Bellen
Map