EMlab
Be Bold. Start Moving.


Welkom bij het EMlab

Mensen sterker maken, dat is onze missie. Dit doen we door communicatietrainingen in te zetten, door individuele coachingstrajecten & met sportlessen. Op die manier kunnen we sterker worden aan de binnenkant en aan de buitenkant. Door authentiek te zijn kunnen we meerwaarde creëren. Voor onszelf en voor onze omgeving. Wil je nieuwe energie aanboren, of ben je op zoek naar een nieuwe richting? Wees dapper. Zet de eerste stap en plan vandaag nog jouw intake.

 

Locatie & Contact

Studio & Coachingspraktijk
Van Heemstraweg 38
6654 KE Afferden (GLD)
esther@emlab.nl
(0)6 18623188

Coaching topsport Hazenkamp
Rosa de Limastraat 23
Nijmegen

 

Communicatie

Hoe kom je over en wat is bijvoorbeeld jouw stijl van communiceren? Hoe zet jij jezelf in de wereld en welke overtuigingen werken goed en welke houden jou tegen om jouw doelen te bereiken? Hoe uit jij jezelf en klopt dit met wat jij uit zou willen dragen? We organiseren workshops en trainingen voor particulieren, maar maken deze ook op maat voor organisaties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via de bovenstaande knop kun je direct contact met ons opnemen.

Coaching

Wil je direct een vrijblijvende intake inplannen voor een individueel coachingsgesprek, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via 06-18623188, of vraag onderstaand direct een intakegesprek aan.

Sport

Direct in beweging komen? Of ben je al lid van het team en wil je jouw lessen boeken? In onze studio geven wij diverse lessen, waaronder dans-, balletles, en krachttrainingen. Ook als je geen ervaring hebt, ben je van harte welkom. Je kunt via de bovenstaande knop jouw lessen inplannen, boeken en betalen.

Hoe 

  • meer dan alleen praten; bewegen
  • praktisch & direct toepasbaar
  • creatief
  • positief benaderen
  • een veilige omgeving
  • open & eerlijk
  • verrassend & prikkelend
  • met humor
  • flexibel en doortastend
  • met compassie & respect 

Voor wie

Wil je ontdekken waar jouw talent ligt, of wil je bijvoorbeeld een nieuwe weg inslaan, maar weet je niet hoe? Ben je vaak moe, vastgeroest en op zoek naar rust, vrijheid en creativiteit? Vraag direct een intakegesprek aan, of neem telefonisch contact op en bespreek de mogelijkheden. 

Het EMlab geeft workshops, sport- en bewegingstrainingen en biedt op maat gemaakte coachingstrajecten aan, voor organisatieteams en particulieren.

Over ons

"Je bent niet gemaakt om jezelf te verbergen en om jouw dromen en doelen te verhullen. Je bent gemaakt om jezelf te laten zien, om je uit te spreken, om te bewegen en te genieten. Door authentiek te zijn kunnen we meerwaarde creëren, voor onszelf en voor anderen", aldus Esther Doornewaard. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map