EMLAB >> centrum voor beweging. >>  
 

 "Joy is the essence of success, so let's be authentic and ambitious".


achtergrond

  • Musical & muziektheater Frank Sanders' Academie (uitvoerende kunsten, dans, zang & drama)
  • hbo communicatiemanagement, Hogeschool Utrecht (intern & veranderen)
  • hbo medische basiskennis, Total Health Academy, Arnhem (anatomie, fysiologie, pathologie en psychosociale basiskennis, volgens PLATO-normen)
  • Bevoegd ISA Power coach & ervaringsdeskundige (specialisme voor mensen met eetproblematiek)
  • Bevoegd internationaal Les Mills instructeur (Sh'bam, BARRE, Balance) (dans, ballet, yoga, tai chi, pilates)

waarom

Ik ben gepassioneerd om met mensen te werken en het geeft mij energie om mensen te zien groeien; bloeien; bewegen; vitaler en sterker te zien worden. Plezier vormt naar mijn overtuiging een essentieel ingrediënt in het dagelijks leven. Een kompas voor zingeving en succes. En deze nieuwe energie vertaalt zich ook weer door naar de omgeving. 

Het EMLAB biedt alle ruimte en inspiratie om in beweging te komen. Onderstaand hebben wij waarden geformuleerd. Deze waarden vormen de uitgangspunten van waaruit wij werken in het EMLAB.

Met positieve groet, Esther

plan jouw afspraak

vertrouwen

Een thuisgevoel willen wij creëren. Volledig jezelf kunnen zijn, met je mooie en ook minder mooie kanten. Door jezelf open te stellen in alle veiligheid, kunnen we patronen inzichtelijk maken en er werkelijk mee aan de slag. Dat doen we met compassie, respect en in jouw eigen tempo.

plezier

Plezier vinden wij de essentie van succes. Als er plezier is, dan ontstaat er energie en een intrinsieke motivatie om te bewegen en daar geloven wij in. We willen verrassende momenten, die ertoe doen en beklijven.

aanpakken

Theorieën zijn mooi, maar om ook echt impact te hebben, moeten ze wel praktisch en toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Ze moeten beweging creëren. Coaching en training moet ertoe doen en dagelijkse handelingen, beslissingen en patronen werkelijk veranderen. 

E-mailen
Bellen
Map