EMlab
Be Bold. Start Moving.

"If you want to change the outcome, change your world".

Waar loop je in het dagelijks leven tegenaan? Hoe komt het bijvoorbeeld dat je vaak in bepaalde zelfde situaties terechtkomt? Soms hebben we iemand nodig die ons inzichten geeft in onze manier van handelen, denken, communiceren en bewegen; een spiegel. Op die manier kunnen we meer ontspannen en met plezier in het leven staan; energiek en met zelfvertrouwen, geluk en nieuwe succeservaringen. 

 Be Bold. Start moving.

Kom in beweging en plan vandaag nog je intake.

De beste coach is de coach die je uiteindelijk niet nodig hebt. De beste coach ben jijzelf.

Veiligheid & Vertrouwen

“Een thuisgevoel wil ik creëren. Het idee dat je volledig jezelf kunt zijn, met je mooie en ook minder mooie kanten. Door jezelf open te stellen in alle veiligheid, kunnen we patronen inzichtelijk maken en er werkelijk mee aan de slag."

Verrassend & Prikkelend

“Verrassende momenten en ervaringen beklijven. Soms kunnen gesprekken helpen, maar als we alleen aan tafel blijven zitten, komt er weinig beweging in het hoofd, het hart en de handen. Beweging schudt op."

Praktisch & Toepasbaar

“Sommige theorieën en ervaringen zijn mooi, maar om ook echt impact te hebben, moeten ze wel praktisch toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Coaching en training moet ertoe doen en dagelijkse handelingen, beslissingen en patronen werkelijk veranderen.”

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map